GURISATTI FAISKOLA

RENDELÉS LEADÁSA

Belépés és Regisztráció

A Web áruházba történő belépés regisztrált ügyfeleink számára a honlap fejlécén elhelyezett szövegdobozokban a felhasználói kód és jelszó megadását követően a 'BELÉPÉS' gomb megnyomásával történik. Természetesen nem regisztrált ügyfelek is kedvükre nézelődhetnek a honlapon, ismerkedhetnek növényeinkkel. A vásárláshoz azonban regisztrálni kell, mely a 'REGISZTRÁCIÓ' feliratra kattintva indítható. Mivel faiskolánkban kizárólag viszonteladókat szolgálunk ki, regisztráció magánszemélyek számára nem lehetséges!
A megjelenő oldal értelemszerű kitöltése után, adja meg a vásárláshoz szükséges adatokat. A regisztrációt követően a megadott e-mail címre levelet küldünk a belépéshez szükséges adatokról. Ezután a felhasználó kód és a jelszó megadásával a fent ismertetett módon már Vásárlóként léphet be áruházi rendszerünkbe.
Regisztrált vásárlóként az 'ADATMÓDOSÍTÁS' gombra kattintva minden, a regisztrációnál megadott, adatot megváltoztathat.
Amennyiben elfelejti jelszavát, az e-mail címe beírása után kattintson az 'ELFELEJTETT JELSZÓ' szövegre! E-mailben új jelszót küldünk.

Keresés a termékek között

Termékeink Lombos és Fenyő kategóriákra vannak osztva, ezen belül az ABC megfelelő kezdőbetűi alapján találja meg a keresett növényt. A növény nevére kattintva megjelenik annak fotója, jellemzőinek részletes bemutatása.

Megrendelés, vásárlás

A megrendelés, vásárlás a 'KOSÁRBA TESZEM' opcióval indítható el, itt adhatja meg a vásárolni kívánt mennyiséget. A Kosár tartalma opcióra kattintva megtekintheti, milyen termékek szerepelnek már a virtuális kosarában és eddig mennyi a vásárlás értéke.
Ebben a menüben lehet változtatni a kosár tartalmát is, a mennyiség módosításával. A módosítás után meg kell nyomni az 'ÚJRASZÁMOL' gombot a vásárlási érték frissítéséhez. A termékeket ajánlhatja ismerőseinek. Meg kell adni az e-mail címet és az 'AJÁNLÁS' gombra kattintva elküldeni az e-mailt. Az összes vásárolni kívánt termék kiválasztása után véglegesítheti a megrendelését.
A megrendelés elküldéséről e-mailben értesítést küldünk a feladónak. A megrendelt árut minden esetben egyeztetett időpontra készítjük elő szállításra.

Korábbi adatok megtekintése

A 'KORÁBBI RENDELÉSEK' menüpontban van lehetőségük a korábban leadott rendeléseinek megtekintésére. Látható a rendelések sorszáma, dátuma, a rendelt mennyiség, az érték és a rendelés állapota. A sorszámra kattintva nyitható meg egy-egy rendelés, így látható a rendelések tartalma.

A 'SZÁMLÁK' menüpontban az elmúlt 3 hónapban kiállított számlái tekinthetők meg. A számlákat TXT vagy PDF formátumban le is töltheti.

Az áruház elhagyása

A 'KILÉPÉS' menüpont megnyomásával tudja az áruházat elhagyni.